Nedelja, 14. jun 2015. u 10:40

Potpisuju peticiju za smenu direktora RTB “Bor”

Ispred zgrade opštine Majdnapek danas je počelo prikuplkjanje potpisa za peticiju „Za smenu generalnog direktora RTB Bor Blagoja Spaskovskog“, čiji je inicijator Slobodan Mršić (SNS), član Opštinskog veća Majdanpek.

- Razlog za pokretanje peticije je zaustavljanje agonije RTB “Bor” pod njegovim rukovodstvom. Nakon što na jednoj od sednici veća nije izglasan UPPR, on je promenio svoj odnos prema našem gradu. Toliko godina je na čelu RTB “Bor”, a nije ništa doprineo razvoju Majdanpeka, samo je od nas uzimao. Dok Majdanpek radi, Bor se gradi - kaže Mršić.

Prema njegovim rečima, inicijativa nije stranačka, iako se njih dvojica nalaze u istoj stranci.

- Ovo je građanska inicijativa, a ne stranačka. Hteo sam da budem taj koji će da stane na put svemu lošem što Spaskovski radi, a to znaju svi građani Borskog okruga, ali iz straha ćute - dodao je Mršić.

Prikupljanje potpisa trajaće pet dana u svim gradovim Borskog okruga.

- Dva dana ćemo potpise prikupljati u Majdanpeku i Donjem Milanovcu, a nakon toga i u Kladovu, Negotinu i za kraj u Boru, gde građani imaju mnogo toga da kažu protiv njega, s obzirom da se i dalje truju dimom iz stare topionice - rekao je Mršić.

Izvor: Blic

Podeli na Facebooku  Podeli na Twitteru
17.06.2015. 09:55:04
Милановчанин
Neko se najzad okurazio da kaze -NE :Propadanju,politikanstvu,rasulu,beznadju,gasenju radnih mesta,siromastvu,nemastini,partijskom zaposljavanju i kadrovanju,medijskom mraku......Javno podrzavam ovakvu akciju.Srecno!!!Dragan gaga Aleksic Donji milanovac

Da biste mogli da posaljete komentar, potrebno je da se PRIJAVITE

 

Ako nemate korisnicki nalog, molimo Vas da se prvo REGISTRUJETE